Hienoja suorituksia kansainvälisestä Martin Bencher kilpailusta Kotkassa

14.4.2014

Antti Arikaiselle ja Alina Räihälle kultaa, Sonja Huoviselle pronssia sekä useita nelossijoja.

Kouvolan Taitoluistelun luistelijat päättivät kilpailukautensa viikonloppuna pidetyissä kansainvälisissä  Martin Bencher 2014 kilpailuissa Kotkassa. Kansainvälisestä kilpailuista tuomisina oli muutamia mitallisijoja sekä yksi erityismaininta.

Sarjassa Novise C Alina Räihä luisteli voittoon pistein 33,33. Suoritus ei ollut sairaslomalta vasta palanneen Alinan paras, mutta riitti sarjan voittoon. Alinan piruetit olivatkin upeaa katsottavaa, vaikka hypyt eivät tällä kertaa ihan kaikki onnistuneetkaan.

Kovatasoisessa Springs B -sarjassa Iida Järvinen luisteli hienosti sijalle neljä pistein 41,33.

Sarjassa Chicks, girls (born 2005 or later) Sonja Huovinen luisteli kolmanneksi pistein 20,33, vaikka ohjelman viimeinen yhdistelmäpiruetti jäikin kaatumisen takia tekemättä kokonaan. Samassa sarjassa luistelivat kouvolalaisista Henna ja Maija Tuviala sekä Erika Partanen. Kaikki heistä luistelivat tasapainoisen suorituksen ensimmäisessä kansainvälisessä kilpailussaan, vaikka suoritus ei tällä kertaa kolmen parhaan joukkoon yltänytkään ja pisteet jäivät julkistamatta. Sarjassa oli 19 osallistujaa.

Sarjassa Cubs A Vera Arikainen luisteli ensimmäisen ISU-kilpailunsa sijoittuen kymmenenneksi. Cubs B, girls (born 2004 or later) Aada Nurminen luisteli sijalle yhdeksän pistein 36,67. Aada luisteli ohjelmansa iloisesti ja piruetit pyörivät hienosti. Toisen axel-hypyn alastulossa tuli pieni käsikosketus, joka hieman verotti pisteitä. Samassa sarjassa Roosa Liljander luisteli sijalle 11 ja Heidi Moisio sijalle 13 saaden erikoismaininnan "Tyylikäs vaakaliuku". Sarjassa oli 18 osallistujaa.

Sarjassa Pre Young II Pirita Parhankangas luisteli sijalle neljä ja Hanna Moisio loukkasi itseään hieman lämmittelyssä, mutta taisteli ohjelmansa läpi kipulääkkeen voimin sijoittuen sijalle kuusi.

Sarjassa Pre Young I Laura Kaksonen luisteli hienosti sijalle neljä pistein 26,00.

Tästä on hyvä jatkaa ja alkaa valmistautuminen seuraavalle kaudelle.