Perheluistelu

Perheluistelu on tarkoitettu 2 - 6 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Perheluistelun ideana on, että lapsi pääsee tutustumaan jäähän ja luistelun alkeisiin yhdessä tutun aikuisen kanssa ja näin edistää liikunnallisen elämäntavan omaksumista ohjatun valmennuksen avulla. Tunneilla tutustutaan jäähän ja lajiin leikkien ja pelien varjolla. Ohjaajina toimivat seuramme kokeneet luistelukouluohjaajat.

Yksi lapsi tarvitsee jäälle mukaansa vähintään yhden aikuisen, joka on yli 18 -vuotias.

Perheluistelu järjestetään KUUSANKOSKEN JÄÄHALLISSA lauantaisin klo 10.00-10.45

Perheluistelun ensimmäinen luistelukerta on 14.9.

Koko syyskausi: 60€/perhe +lapsen jäsenmaksu 17€ tai koko perheen jäsenmaksu 20€
Lisäksi Suomen Taitoluisteluliiton luistelupassi 11€ (voimassa myös keväkauden)

Perheluistelussa tutustutaan jäähän: Miltä jää tuntuu? Miten kaadutaan? Entä miten noustaan ylös? Ja miten jarrutetaan?

Luistelun alkeita harjoitellaan leikin varjolla: Mihin suuntaan potkulaudalla potkitaan? Miten ankka kävelee? Entä miten ankka peruuttaa? Kuka haluaa olla hippa?

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ