Kausimaksutaulukot

ALENNUKSET

Kouvolan Taitoluistelussa sisaralennus on noin 15 % halvimman ryhmän maksusta. Vain yksi saman perheen sisaruksista maksaa täyden maksun. Jos puolestaan sama luistelija luistelee kahdessa eri ryhmässä, hän saa halvemman ryhmän maksusta sisaralennuksen suuruisen alennuksen.

JÄSENMAKSU

Seuran jäsenmaksusta päättää jäsenistö syyskokouksessa ja se on kaudella 2019-2020 17 €/ hlö tai 20 €/ perhe. Jäsenyys on pakollinen luistelijoille, mutta seuran kannattavat ja muut perheenjäsenet ovat tervetulleita. Seuran jäsenmaksu veloitetaan kauden ensimmäisen maksuerän yhteydessä.

VAKUUTUS

Kaikki alle 16-vuotiaat ei-kilpailevat luistelijat on vakuutettu seuran puolesta ja vakuutuksen voimassaolon vuoksi on tärkeää, että ilmoittautuminen ja liittymismaksu on hoidettu jo ennen ensimmäiselle jäälle menoa.

HUOM! Maksutaulukon mukaiset  harjoitusmäärät  ovat voimassa silloin, kun kaikki seuralle myönnetyt vakiovuorot ovat käytettävissämme (pääsääntöisesti ajalla 15.9 - 31.3.).