K1

Seuran edistyneimmät luistelijat kilpailevat ISU-sarjoissa.

 

Ryhmäläiset harjoittelevat tavoitteellisesti jäällä noin 6-9 kertaa ja oheisissa noin 4-6 kertaa viikossa. Lisäksi omatoimiset alku- ja loppuverryttelyt valmentajan ohjeistuksen mukaisesti. Ryhmän luistelijat kilpailevat ISU-sarjoissa. 

Ryhmässä harjoitellaan kaksois- ja kolmoishyppyjä sekä hyppy-yhdistelmiä ja sarjoja. Harjoitteluun kuuluvat myös hyppy- ja vaihtopiruetit sekä piruettiyhdistelmät. Luistelijoiden piruettivarastoa pyritään laajentamaan monipuolisesti. Luistelijat harjoittelevat ja suorittavat kilpasarjoissaan vaadittavia testejä.

Lisäksi tavoitteena on kehittää nuorten pitkäjänteisyyttä ja tavoitteellisuutta sekä opettaa urheilullisia elämäntapoja ja tukea nuoria ottamaan vastuu omasta harjoittelustaan. Luistelijoilta edellytetään hyvää motivaatiota ja tavoitteellista harjoitteluasennetta.

K1 ryhmän luistelijat kilpailevat A-silmuissa, kansallisissa sarjoissa tai SM-sarjoissa.
He tavoittelevat loppukilpailupaikkoja ja heillä on sarjaan vaaditut testit suoritettuna.

Ryhmävaatimukset:
* vähintään neljä (4) erilaista kaksoishyppyä ja niiden yhdistelmiä
* vähintään ET2 piruetit
* motivoitunut ja sitoutunut harjoitteleluun (sekä jää, että oheisharjoittelu)
* kilpailee 

Ikäsuositus: yli 12.v
 

Jokaisella ryhmäläisellä pitää olla kilpailupassi tai harrastepassi sekä vakuutus (joko passin mukana ostettu tai oma vakuutus). Luistelija vastaa passin ja vakuutuksen hankkimisesta itse. Passin ja vakuutuksen pitää olla voimassa ennen harjoituksiin osallistumista.

 

Ryhmään siirtyminen ota yhteyttä valmentajaamme!

 

Ilmoittautuminen ryhmään kaudelle 2023-2024 ilmoittaudu