Urheilulääketieteen ilta Kouvolassa 29.9.2010

2.9.2010

Illan luennoitsijoina Suomen huippuosaajat lääketieteen tohtori, ortodedi Ilkka Tulikoura ja Lääkäri, liikuntatieteen maisteri Harri Hakkarainen.

Kouvolan urheiluakatemia, Kymenlaakson Liikunta ry ja Kouvolan Lääkäriasema Ky järjestävät yhteistyössä "urheilulääketieteen illan" keskiviikkona 29.9.2010 kello 19.00 - 21.00 Kouvola-talon musiikkisalissa. (Varuskuntakatu 11, Kouvola)

Urheilulääketieteen illan luennoitsijoina Suomen huippuosaajat - lääketieteen tohtori ja ortopedi Ilkka Tulikoura sekä Harri Hakkarainen (LL ja LiTM). Molemmilla on pitkäaikainen kokemus valmennuksesta ja huippu-urheilun lääketieteestä mm. Olympiakomitean lääkärinä.

Tulikouran luennon aiheena ovat jännevammat ja Hakkarainen luennoi aiheesta "kokonaisvaltainen ja ennaltaehkäisevä urheilulääketiede".


Luennot sopivat liikkujille, ohjaajille, valmentajille sekä urheilijoille. Kyse ei siis ole lääkäri- tai munkkilatinasta ;-)


Tilaisuus on yleisölle maksuton. Ennakkoilmoittautumista / -varauksia ei suoriteta. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Kouvola-talon musiikkisaliin mahtuu 200 kuulijaa.


Tervetuloa!