Kouvolan Taitoluistelu avasi kilpailukautensa Tikkurila Trophyssa 24.-26.9.2010

24.9.2010

Kilpailuporukkaa valmentaja-Irinan ja Cristinan kanssa
Kilpailuporukkaa valmentaja-Irinan ja Cristinan kanssa
Senioreiden palkintojenjako Tikkurilassa
Senioreiden palkintojenjako Tikkurilassa

Tikkurilan kilpailu oli mukava aloitus uuteen kilpailukauteen.

Kouvolan Taitoluistelu on avannut kilpailukautensa ja ensimmäisenä kilpailupäivänä Tikkurila Trophyssa luistelivat pienimpien sarjat. Seurastamme mukana oli Springs B -sarjassa luistellut 10-vuotias Alina Räihä, joka sijoittui 26:nneksi. Alina sai myös ohjelmansa liu'uista erikoismaininnan, good spiral position.

Lauantaina kilpailuvuorossa oli Novice B -sarjassa luistellut Anastasia Nikolaeva, joka oli sarjassaan 12. sijalla. Myöhään lauantai-iltana luistelivat myös Senior B -sarjan Salla Joukanen, Saana Joukanen, Riina Laine ja Taija Laakso lyhytohjelmansa, jonka jälkeen Salla oli kilpailun johdossa, Saana 3., Riina 5. ja Taija 6. Sunnuntaina heillä oli vuorossa vielä vapaaohjelma, jossa Salla säilytti ykkössijansa. Lopputuloksissa Saana putosi yhden sijan 4:nneksi, Riina oli 5. ja Taija 6.

Kilpailu oli kokonaisuudessaan hyvä aloitus uuteen kilpailukauteen, sekä "lämmittelyä" ensi lauantaina 2.10. pidettävään Kouvolan Taitoluistelun kotikilpailuun, jossa kaikki pääsevät uuteen koitokseen. Valitettavasti kuitenkin Saana joutuu jättäytymään Tikkurilan kilpailun jälkeen harjoittelutauolle jalkavamman vuoksi eikä osallistu kotikilpailuun.

Tikkurila Trophyn tulokset luettavissa kokonaisuudessaan täältä.