Salla Joukanen selviytyi senioreiden loppukilpailuihin

31.10.2010

(Kuvaaja Jukka Jurvanen)

Kouvolan Taitoluistelun Salla Joukanen selvitti tiensä senioreiden loppukilpailuihin jo ensimmäisistä valintakilpailuista.

Vierumäellä viikonloppuna 30.-31.10. pidettiin senioreiden ja junioreiden toisen lohkon 1. valintakilpailut. Kisaa isännöi Heinolan Isku. Kouvolan Taitoluistelua kisassa oli edustamassa peräti neljä senioriluistelijaa. Heistä parhaimpaan lopputulokseen päätyi neljänneksi sijoittuen Salla Joukanen selvittäen ollen kuuden parhaan joukossa tiensä keväällä pidettävään finaaliin. Salla oli sekä lyhytohjelman että vapaaohjelman neljäs. Parasta Sallan kisassa tällä kertaa oli tekninen suorittaminen, josta erityisesti mainittakoon kauden ensimmäinen kisasuorituksena tehty kolmoishyppy laadukkaasti. Puhtaita kolmoishyppyjä ei muita juuri kisassa nähtykään. Koreografiassa Sallalla on vielä parantamisen varaa.

Ylivoimaiseen voittoon luisteli Tikkurilan Taitoluisteluklubin Jenni Autio, toisena myös TTK:n luistelija Oona Lindahl. Lahden (LTL) Mari Savolainen tippui lyhytohjelman toiselta sijalta lopputuloksissa kolmanneksi.

Muut kouvolalaiset, Saana Joukanen, Riina Laine ja Taija Laakso, jäivät sijoille 12, 13 ja 15.

Kaikki lopputulokset löytyvät järjestävän seuran sivuilta.