Aikuinen-lapsi -luistelu innoitti aikuisetkin mukaan jäälle

13.11.2010

Hienoa yhteistyötä Kuusankosken tunnilta
Hienoa yhteistyötä Kuusankosken tunnilta
Vauhdikasta "pariluistelua" Kouvolan tunnilta
Vauhdikasta "pariluistelua" Kouvolan tunnilta

Kouvolan Taitoluistelu järjesti sekä Kuusankoskella että Kouvolassa isänpäiväviikonlopun aikana luistelukoululaisille aikuinen-lapsi -luistelutunnin, ja mukaan saimmekin hienon joukon niin iloisia lapsia kuin varmasti yhtä iloisia aikuisiakin.

Viikonlopun luistelukoulutunneille Kuusankosken ja Kouvolan jäille oli kunnostautunut luistimin mm. useita äitejä, isiä, kummeja sekä muita sukulaisia. Tuntien aikana leikittiin ja pelailtiin, sekä kisailtiin mm. "formulaa" ajaen. Luistelukoululaiset saivat näyttää aikuisille jo tunneilla oppimiaan luistelutemppuja radan muodossa, ja näin ollen jäällä nähtiinkin taidokkaita pipareita, makkaroita, kukkoliukuja ja muita hienoja esityksiä niin lasten kuin aikuistenkin suorittamina. Hymyä ja naurua riitti, mikä osoittanee sen, että kaikilla oli hauskaa ja ehkä jopa hieman hikikin saattoi tulla.

Aikuinen-lapsi -luistelutunnit saivat todella monen aikuisen kaivamaan luistimet varastoistaan ja useampi rohkeni jäälle lasten kanssa jopa kymmenien vuosien tauon jälkeen. Hienoa! Suuret kiitokset kaikille teemapäiviin osallistuneille! Oli ilo nähdä lasten ja aikuisten yhteistä hauskanpitoa!

Kuvia ja tunnelmia pääset katsomaan täältä.