Kansainväliset kisat Mikkelissä

9.1.2011

Anastasia Nikolaeva
Anastasia Nikolaeva

Kouvolan Taitoluistelu osallistui viikonvaihteessa Mikkelissä kansainvälisiin kisoihin Crystal Cupiin kolmen luistelijan voimin.

Kouvolan Taitoluistelun B-noviisi Anastasia Nikolaeva luisteli Mikkelissä hienosti kymmenenneksi selkeästi paremmilla pisteillä kuin loppiaisena kutsukilpailuissa Kouvolassa. Eroa yhdeksänteen sijaan oli vain sadasosan verran. Sarjassa kilpaili yhteensä  27 luistelijaa.

Riina Laine haki Mikkelin kaksipäiväisestä kisasta harjoitusta ja kokemusta parin viikon päästä oleviin senioreiden valintakilpailuihin osallistumalla poikkeuksellisesti juniorisarjaan. Kisakunto ei välttämättä ollut vielä joulun tienoilla sairastelemisien jälkeen aivan kohdallaan ja sijoitus jäi kovatasoisessa kisasssa 25:nneksi.

10-vuotias Alina Räihä kisasi myös tällä viikolla jo toistamiseen kuten Anastasiakin ja myös Alinalla Mikkelin kisa sujui paljon paremmin kuin loppiaisena Kouvolassa. B-silmuissa oli kaikkiaan 39 luistelijaa ja Alina oli 37:s, vain muutaman kymmenyksen erolla edellä olevasta. Alinalle pistesaldo oli kauden paras, joten eteenpäin on menty.