Saana Joukanen mukaan senioreiden loppukilpailuun

23.1.2011

Saana Joukanen  (Kujaaja Jukka Jurvanen)
Saana Joukanen (Kujaaja Jukka Jurvanen)
Salla Joukanen  (Kuvaaja Jukka Jurvanen)
Salla Joukanen (Kuvaaja Jukka Jurvanen)

Sisarukset Saana ja Salla Joukanen jatkavat kilpailujaan maaliskuussa Tuusulassa pidettävissä senioreiden loppukilpailuissa.

 

Lahti 22.-23.1.2011

Kouvolan Taitoluistelun kolme senioria aloittivat kisaurakkansa lauantaina lyhytohjelmalla Lahdessa LTL:n järjestämissä toisissa valintakilpailuissa.

Lyhytohjelman jälkeen kisaa johti ylivoimaisesti Tikkurilan Taitoluisteluklubin Jenni Autio. KTL:n Saana Joukanen oli kahdeksas.

Kisat jatkuivat sunnuntaina vapaaluisteluosuudella. Saana jatkoi tasaista luisteluaan ollen myös vapaaluistelun kahdeksas ja näin myös lopputuloksissa kahdeksas. Jenni Autio voitti koko kisan.

Senioreiden loppukilpailuun saa osallistua enintään 12 kilpailijaa. Valintakilpailuja järjestetään kaksi. Kummastakin valintakilpailusta pääsee loppukilpailuun kuusi parasta, joita ei ole jo aiemmin valittu.

KTL:n seniorit Riina Laine ja Taija Laakso eivät selvinneet loppukilpailuun. Riina oli toisen valintakisan 12:s ja Taija 14:s.

Jo ensimmäisissä valintakilpailuissa loppukilpailupaikan lunastaneen Salla Joukasen oli toinen valintakilpailu jätettävä väliin harjoituksissa loukkaantumisen takia.

Senioreiden ja junioreiden loppukilpailut ovat Tuusulassa 5.-6.3.2011.