PIRUETTILAUTAKOULUTUS 7.9.

2.9.2011

Pia Hartman-Lehti Lahdesta (Golden Skate) tulee pitämään Kouvolaan luistelijoillemme piruettilautakoulutusta.

Aika ja paikka: ke 7.9. Kouvolan Kuntotalon peilisali

Tunteja pidetään kaksi:

  • klo 16.15-17.15 pienet / aloittelevat kilpaluistelijat (Tähtisumu, K3 ja alle 15-vuotiaat harrastajat)
  • klo 17.30-18.30 isot luistelijat (K1+K2 ja 15 vuotta täyttäneet harrastajat)

HUOM! Ryhmäjako on muuttunut ja se vahvistetaan ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse.

Tunnit on tarkoitettu ensisijaisesti kilpaileville luistelijoillemme, mutta myös H-ryhmien luistelijat ovat tervetulleita, mikäli tilaa on. H-ryhmistä mahdollisesti mukaan tulevat jaetaan iän mukaisesti: 1. tunti alle 15 v. ja 2. tunti yli 15 v. - Vanhempien tunnilla enemmän tilaa.

Hinta: 20 €/henkilö/tunti maksetaan paikan päällä suoraan kouluttajalle.

Pia tuo tullessaan kymmenkunta lautaa, joita voi käyttää koulutuksessa, mutta jos sinulla on oma, ota se mukaan. Jos haluat ostaa laudan, saat sen ostettua paikan päällä ennen tunnin alkua kurssihintaan 23 € (norm. 26 €). Kannattanee hankkia, mikäli sitä ei vielä ole, koska silloin voidaan omissa oheisharjoituksissa hyödyntää kurssilla saatuja oppeja. (Pialle voi maksaa myös kortilla.)

Ryhmiin otetaan vielä luistelijoita. 

Varmimmin pääset osallistumaan tunnille ilmoittautumalla etukäteen. Ilmoittautumiset/lisätietoja: satujoukanen(at)hotmail.com

Golden Skate / piruettilautakoulutus

PS. Mikäli et osallistu piruettilautakoulutukseen, on sinulla mahdollisuus osallistua klo 16.10-17.00 Sallan oheisiin Kouvolan jäähallin painitilassa, joka on tarkoitettu siis kaikille alle 10-vuotiaille ja siitä ei tule mitään erillismaksua (kuuluu luistelijoiden kausimaksuun). Oma pukuhuone on tuolloin käytettävissä.