Hippo-luistelukoulut alkoivat

4.9.2011

Vaikka Hippo ei vielä ensimmäiselle luistelukoulutunnille ehtinytkään, oli jäällä sutinaa.

Hippo-luistelukoulut aloittivat lauantaina 4.9. Kouvolan jäähallissa klo 10.00-10.50.

Jäälle saapuikin yli 60 innokasta luistelijan alkua, jotka jaettiin jäällä vielä taitotason mukaisesti ryhmiin. Kouvolan Taitoluistelu oli varautunut tapahtumaan hyvin ja jäälle oli varattu ohjaajia ja apuohjaajia yhteensä 12.

Luistelukoulut on tarkoitettu luisteluharrastustaan aloittaville noin 3‑8 –vuotiaille tytöille ja pojille. Nuorimmat luistelijat jäällä olivatkin 3-vuotiaita ja osa aivan ensimmäistä kertaa luistimilla. Luistelua aloiteltiinkin opettelemalla mm. kaatumaan oikein ja nousemaan ylös. Jo hieman edistyneempien ryhmässä harjoiteltiin mm. mutkittelua jäällä ja jarruttamista.

Sillä välin, kun lapset tutustuivat jään saloihin, vanhemmilla oli mahdollisuus tutustua seuran ja luistelukoulujemme toimintaan jäähallin yläradalla kahvia nautiskellen. 

Kouvolan Taitoluistelu ry. on käynnistänyt kauden 2011-12 Hippo-luistelukoulut yhteistyössä Kouvolan Seudun Osuuspankin kanssa ja kauden aluksi kaikille luistelukoululaisille jaetaan Hippo-juomapullot. Mikäli et vielä ensimmäisellä tunnilla ollut paikalla, tulet saamaan sen jatkotunneilla.

Tutustumisen myötä luistelukouluihin ilmoittautui parikymmentä uutta luistelukoululaista. Suuri osa jäällä olleista olikin joko entisiä luistelukoululaisiamme tai uusia aikaisemmin ilmoittautuneita. Luistelukoulut jatkuvat ensi viikolla ns. vakiovuoroin, Kuusankosken jäähallissa la klo 11-12 (LKK), Kouvolan jäähallissa muodostelmaluistelukoulu (MLK) la klo 10.10-11.00 ja luistelukoulu (LK) su klo 10.00-10.50.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä. Ilmoittautua voi netissä.

Jännityksellä jäämme odottamaan ensimmäistä Hipon vierailua!

Yhteistyöstä Kouvolan Seudun Osuuspankkia kiittäen

Ks. lisää kuvia!