Arina Vichovats hopealle Mikkelissä 16.10.2011

16.10.2011

Arina Vichovats luisteli hopealle Mikkelissä
Ensimmäisiin kilpailuihinsa osallistunut Helmi Mäkelin luisteli hienosti sijalle 7
Alina Räihä onnistui ja luisteli kilpailussa ennätyspisteensä

Kouvolan Taitoluistelu ry osallistui sunnuntaina 16.10.2011 Mikkelin Luistelijoiden järjestämään kutsukilpailuun viiden luistelijan voimin.

Taitajat (1999 syntyneet ja vanhemmat) sarjassa Kouvolan Taitoluistelun Arina Vichovats onnistui hienosti ohjelmassaan sijoittuen toiseksi pistein 41,75.

Junioreiden sarjaan tällä kaudella noussut Anastasia Nikolaeva luisteli sarjassaan hienosti neljänneksi. Juniorit kilpailivat tällä kertaa vain lyhytohjelmallaan.

A-silmuihin tällä kaudella siirtynyt Uljana Patrushina luisteli mukavasti omalla tasollaan ja sijoittui sarjassa kaatumisestaan huolimatta sijalle viisi.

Silmut B-sarjassa luisteleva Alina Räihä onnistui ohjelmassaan ja sijoittui sarjassaan kuudenneksi omin ennätyspistein 30,50.

Ensimmäisiin taitoluistelukilpailuihinsa osallistunut Kouvolan Taitoluistelun Helmi Mäkelin sijoittui nuorempien taitajien (2000 syntyneet ja nuoremmat) sarjassa kaatumisestaan huolimatta hienosti sijalle seitsemän pistein 31,25. Myös hieman kokeneemmille kisaajille, Arinalle ja Alinalle, Mikkelin kilpailu oli tälle kaudelle ensimmäinen.

Kilpailun tulokset luettavissa kokonaisuudessaan ML:n kilpailusivuilta.

Uusia kilpailijoita on tälle kaudelle Helmin lisäksi nousemassa vähitellen useampia, joten muitakin kilpailuja ja kilpailudebyyttejä odotellessa KTL:n luistelijoiden harjoittelu jatkuu iloisena ja ahkerana.