Arina Vichovats taitajien voittoon Riihimäellä ja muita hyviä suorituksia

12.11.2011

Taitajat (ei akselia) sarjan voittaja Arina Vichovats

Kouvolan Taitoluistelu osallistui Riihimäen Taitoluistelijiden kutsukilpailuun lauantaina 12.11.2011.

Taitajat (ei akselia) sarjan voitti Kouvolan Taitoluistelun Arina Vichovats tähdin 21,00. Taitajat (ei akselia) sarjassa luisteli Arinan lisäksi  neljä Kouvolan Taitoluistelun kilpailemisen tällä kaudella aloittanutta luistelijaa: Hanna MoisioMiisa Mustonen, Helmi Mäkelin ja Inkeri Sorri, jolle kilpailu oli ensimmäinen laatuaan. Luistelijoilta nähtiin onnistuneita suorituksia, vaikka sijoitukset eivät tällä kertaa kolmen parhaan joukkoon riittäneetkään. Tähtiarviointikilpailussa vain kolmen parhaan luistelijan pisteet julkistettiin, muiden luistelijoiden pisteet jäivät julkistamatta, kuten Tähtiarviointiin kuuluukin.

Sarjassa Tintit s. 2003 tai myöhemmin kilpaili lauantaina neljä Kouvolan Taitoluistelun nuorta luistelijaa. Ensimmäisiin kilpailuihinsa osallistuivat tinttien sarjassa kilpailleet Kirsikka Salmi, Anni-Maria Ojanen ja Iida Järvinen. Pirita Parhankankaalle kilpailut olivat toiset, tosin aiemmassa kisassa sarjana olivat taitajat. Aleksandra Niva joutui jättämään kilpailut väliin kuumeen vuoksi. Luistelijat luistelivat onnistuneet ohjelmat hienosti omalla tasollaan, vaikka sijoitukset eivät kolmen parhaan joukkoon yltäneetkään.

Tulokset Riihimäen Taitoluistelijoiden sivustolla (täällä).