KILPAILUPALAVERI MA 20.2.

16.2.2012

KILPAILUPALAVERI ALUEMESTARUUSKISOJEN TIIMOILTA PIDETÄÄN MA 20.2. ALKAEN KLO 17.15 KOUVOLAN JÄÄHALLILLA PUKUHUONEESSA NRO 5

TERVETULOA JO KAIKKI AIKAISEMMIN KISATALKOISIIN ILMOITTAUTUNEET JA MYÖS MUUTKIN HALUKKAAT, JOTKA OVAT KIINNOSTUNEET LAJISTA JA SEURAN TOIMINNASTA LAJIN HYVÄKSI. SAMALLA TALKOOLAISILLA ON KISAPAIKALLA MAHDOLLISUUS SEURATA HIENOJA TAITOLUISTELUESITYKSIÄ.  PALAVERISSA KÄYDÄÄN LÄPI LA 25.2. PIDETTÄVIEN KOUVOLAN TAITOLUISTELUN TÄNÄ VUONNA JÄRJESTETTÄVÄNÄ OLEVIEN ITÄISEN ALUEEN MESTARUUSKILPAILUJEN TEHTÄVÄJAKO AIKATAULUINEEN JA OPASTETAAN TEHTÄVISSÄ TARVITTAESSA NIITÄ, JOTKA EIVÄT AIKAISEMMIN OLE KYSEISISSÄ TEHTÄVISSÄ OLLEET. TEHTÄVIÄ ON SEKÄ AIKUISILLE ETTÄ LAPSILLE.

Tarvittaessa lisätietoja myös sähköpostitse kilpailunjohtajalta satujoukanen(at)hotmail.com