Tähtisumu kesälomalle ikimuistoisten harjoitusten jälkeen

6.6.2012

Tähtisumun harjoituksissa odotti ikimuistoinen ja ihana yllätys Heidi ja Henna Penttilän tullessa vierailemaan viimeisiin harjoituksiin kaudella 2011-12. Lisäksi joukkue sai uudet kapteenit kaudelle 2012-13.

Kouvolan Taitoluistelun kilpailevan tulokasjoukkueen Tähtisumun kausi päätettiin mukavissa merkeissä. Viimeisen kevätharjoituksen kunniaksi oheiset aloitettiin uusien kapteenien äänestyksellä. Joukkue äänesti kapteeneiksi Ninni Halosen (C) ja Annina Elorannan (A).

Oheisista joukkue siirtyi pukuhuoneeseen vaihtamaan teemavaatteet, sillä kevään viimeisen jääharjoituksen teemana oli kesä. Pukuhuoneessa joukkuetta odottikin erittäin mukava ja ainutlaatuinen yllätys. Joukkue oli saanut kaksi vierailijaa Helsingin suunnalta: Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) Last Stepseissä luistelevan Heidi Penttilän ja kolminkertaisen maailmanmestarijoukkueen Rockettesin luistelija Henna Penttilän.  Pieni jännityksen kutina ja samalla myös onnellisuuden tunne valtasi kopin, kun luistimia laitettiin jalkaan. Supina ja ihailevat katseet valtasivat pukuhuoneen, kun Heidi ja Henna kertoivat luistelutaustoistaan.

Jäällä kuitenkin alkujännitys katosi ja Tähtöset luistelivat Penttilöiden kanssa kuin vanhat tekijät. Perusluistelua tehtiin yhdessä vieraiden kanssa ja saatiin siinä samalla pari hyvää kikka kolmosta Rockettesin Hennalta. Tekniikkaharjoituksen jälkeen olikin helppo siirtyä yhdessä tekemään alkuverkkablokkia ja muita peruselementtejä. Muodostelmaharjoitteet kruunasi Hennan mukaantulo riveihimme. Joukkueen valmentajat Anna Nöjd ja Jenni Jokinen saivat yhdessä Heidi Penttilän kanssa  toimia leikkimielisesti tuomareina Tähtösten ja Hennan esitellessä hienoja sekä vauhdikkaita kuvioitaan. Loppujäästä leikimme vielä Töpseli-hippaa. Ei ole vaikea arvata, kuka oli halutuin henkilö saada kiinni.

Päivän paras osuus taisi tulla vielä rankkojen treenien jälkeen, kun Henna esitteli mukana tuomiaan vanhoja kisapukuja. Oli vaikka minkälaisia ja -väriä, myös kimaltavia pukuja… Voi sitä huokausten määrää, kun toinen toistaan kauniimpia pukuja nousi luistelijoiden nähtäville. Puvuista taisikin monelle nousta toiveita omaan kisapukuun. Joukkue valmentajineen ei olisi millään malttanut lähteä kesäloman viettoon, kun puvut olivat niin mukaansatempaavia.

Suuret kiitokset ikimuistoisesta ja ihanasta jääharjoituksesta Hennalle ja Heidille!