Taitoluisteluvalmentaja

18.12.2012

 

Kouvolan Taitoluistelu ry on Kouvolan alueella toimiva taitoluisteluseura, jossa jäseniä on noin 200. Seurassa on mahdollista harrastaa muodostelmaluistelua ja yksinluistelua sekä harrastaen, että kilpaillen.

Valmentajamme siirtyessä toisiin tehtäviin, Kouvolan Taitoluistelu hakee  kevätkaudelle 2012-2013 taitoluisteluvalmentajaa, jolla kokemusta jääharjoitteiden ja oheisharjoitteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Seurassa toimii yksi päätoiminen valmentaja ja useita  tuntivalmentajia. 

Valmentajalta toivotaan vähintään STLL:n I tai II tason valmentajakoulutusta sekä vastuullista ja pitkäjänteistä otetta valmennustyöhön. Näyttö henkilökohtaisesta luistelijoiden kasvatustyöstä sekä oma SM-tason luistelu-ura on eduksesi.

Tehtäväsi voi olla osa-aikainen tai voit toimia tuntivalmentajana. Työaika maksimissaan 20h/ vko ja työaika ajoittuu iltapäiviin, ilta ja mahdollisesti myös viikonloppuihin. Valmentajan tukena toiminnassa muiden valmentajien ja ohjaajien lisäksi toimii johtokunta.

Myös mikäli et ole kurssia suorittanut mutta olet kiinnostunut työstä, ota yhteyttä niin voimme auttaa asiassa eteenpäin. Työntekijöiden tarve on jatkuva ja kasvava koko Kouvolan seudulla. Seura tukee työntekijöidensä koulutusta siten työntekijän urakehitystä. 

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen ja tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla 31.12.2012 mennessä osoitteella maija.saksa@pp.inet.fi