KEVÄTJUHLA 2013

26.3.2013

Kouvolan Taitoluistelu viettää kauden päättäjäisjuhlaa pitkäperjantaina 29.3. Varsinainen näytös alkaa klo 14.00, sitä ennen kenraaliharjoitus

Kauden kevätjuhlaa vietetään perinteisesti taitoluisteluesityksiä seuraten. Tilaisuudessa lisäksi mm. palkitsemisia. Jääaikaa on varattu yhteensä klo 12-16, mutta tarkempi aikataulutus ym. lisätietoja tulossa lähiaikoina  Varaathan kalenteristasi tuon päivän yhteiseen juhlaan.

Kouvolan luistelukoulun näytösohjelma on kala-aiheinen ja pukeutuminen sen mukaista, harmaata, vihreää, keltaista...mielikuvitusta saa käyttää.

Valkealan luistelukoululaisten pukeutuminen: kesäinen vaatetus esim. shortsit housujen päällä, raidallista, kukallista ja/tai yleensä raikkaita kesäisiä värejä ja kuoseja. Mahdollisesti rekvisiittana kellukkeet, maskit, snorkkelit, rantapallot, uimarenkaat tms.

Kuusankosken luistelukoulun näytösohjelma on tipu-aiheinen. Vaatetus on keltaista ja oranssia.  

K2 ryhmä on pieniä tyttöjä. Musiikkina Magdaleena ja vaatetus sen mukaista. Polvisukat voi olla eriparia ja makkaralla, hiukset saparoilla tai vähän sekaisin, kukkanen/perhonen voi olla korvan takana. 

K3 ryhmä on ankanpoikaisia, joten vaatetuksen tulisi olla vaalean ja harmaan sävyistä. Harmaat hameet voi ottaa kopin kaapista..