Kesäleiri ja testitilaisuus pidetty.

26.7.2013

Leiriläisiä ja valmentaja Olga
Leiriläisiä ja valmentaja Olga
Uljana Patrushina testisuorituksessaan. Perustesti 2 meni läpi.
Uljana Patrushina testisuorituksessaan. Perustesti 2 meni läpi.

Yksinluistelioiden kesäleiri ja testitilaisuus on pidetty. Kiitokset kaikille osallistujille ja talkoolaisille sekä valmentajille.

Kouvolan Taitoluistelun kilpailevat yksinluistelijat harjoittelivat leirillä Haminassa 22-26.7.2013. Leirillä oli kouvolalaisten lisäksi luistelijoita mm. Haminasta ja Kotkasta.


Leirin valmentajina toimivat Kouvolan Taitoluistelun päävalmentaja Irina Nikolaeva, Suomen Taitoluisteluliiton tekninen spesialisti, valmentaja Olga Baranova sekä oheisharjoituksista vastaavana valmentajana fysioterapeutti Kaisa Järvinen. 

 

Leirin pääpainona olikin valmistautua tulevaan kilpailukauteen käyttöön otettuun uuteen STLL:n testijärjestelmään. Leirin päätteeksi 26.7.2013 

olikin mahdollista suorittaa perustesti 1 tai perustesti 2. Testiä pääsi suorittamaan, vaikka ei leirille olisi osallistunutkaan. Testin suorittamista tänään perjantaina kokeileekin 12 luistelijaa. 

 

Päästäkseen kilpailemaan kaudella 2013-2014 sarjoissa B-silmut on suoritettava STLL:n perustesti 1 ja sarjoissa A-silmut, debytantit ja kansalliset noviisit on perustesti 2 oltava suoritettu.  Tuomareina testissä toimivat STLL:n yksinluistelun tuomari Kati Ovaska ja tekninen spesialisti Olga Baranova. 

Lisää kuvia leiriltä löydät täältä.