HIPPO LUISTELUKOULUT ALOITTIVAT

8.9.2013 klo 15:00
Lapset ja Hippo tutustuivat aloittivat luistelun saloihin tutustumisen Kouvolan ja Valkealan jäähalleissa 8.9.2013

Kouvolan Taitoluistelun ja Kymenlaakson Osuuspankin yhteistyössä järjestämät HIPPO -luistelukoulut käynnistyivät sunnuntaina 8.9.2013 sekä Kouvolan että Valkealan jäähalleissa. 

Kouvolan ja Valkealan jäähalleissa  luistelukoulujen aloituksessa jäälle kirmasi parisenkymmentä innostunutta luistelijaa. Mukaan avaustapahtumaan oli kutsuttu myös Henri HIPPO, joka opetteli luistelun saloja yhdessä luistelukoululaisten kanssa. 

Luistelukoulu sopii kaikkien jäälajien harrastajille - moni jääkiekkoilijakin on aloittanut luistelukoulussa. Luistelukoulu sopii kaikille noin 3-8 -vuotiaille tytöille ja pojille taitoihin katsomatta. Ensimmäisellä harjoituskerralla luistelijat jaetaan jäällä tason mukaisiin ryhmiin. Lapsen ei tarvitse pysyä pystyssä luistimilla, luistelukouluun tullaan oppimaan, joten kunhan jalassa on sopivan kokoiset luistimet kera terävien terien, on lapsesi valmis luistelukouluun. Kypärän käyttö luistelukoulussa on suotavaa.

Luistelukoulussa opetellaan luistelemaan, leikitään ja tutustutaan uusiin kavereihin. Opettelemme myös ryhmässä toimimista ja käyttäytymistä. 

Kuusankosken perheluistelukoulussa käydään läpi luistelun perusoppeja  tutun vanhemman, kummin tai muun turvallisen vanhemman kanssa. Mukaan kaikkiin luistelukouluihin voi tulla vanhemman kanssa tai ilman vanhempaa, mikäli lapsi hallitsee jo tasapainon luistimilla. Oppiminen tapahtuu tekniikkaopetuksen, leikkien ja temppuratojen avulla. 

KAIKKIIN LUISTELUKOULUIHIMME MAHTUU VIELÄ MUKAAN!

Lisää kuvia pääset katsomaan täällä.