Kotikisoista jäi runsas mitalisaalis Kouvolaan

10.2.2014

Sunnuntaina 9.2. Kouvolan Taitoluistelun järjestämissä kevään toisissa kotikisoissa oli osallistujia lähes 120 11:stä eri seurasta. Kotipaikkakunnan molemmista seuroista edustajia oli yhteensä yli 40, vaikka sairastumistapauksien vuoksi pois jääntejäkin viime metreillä tuli.

Kouvolalaiset pärjäsivät useissa sarjoissa loistavasti ottaen jopa neloisvoiton 2002 tai aikaisemmin syntyneiden taitajien sarjassa. Mitalikolmikkoa Erika Ponomareva (KTL), Inka Mäkinen (KouJT) ja Hanna Moisio (KTL) täydensi vielä KTL:n neljänneksi tullut Anni Vesakko.

Myös 2006 syntyneiden tinttien sarja meni suvereenisti kouvolalaisille. Tiukassa kisassa sarjan voiton vei KouJT:n Matilda Lustig pisteillä 24,00. Toiseksi tuli KTL:n Heidi Moisio ollen samoilla pisteillä kolmanneksi tulleen KouJT:n Emmi Tirkkosen kanssa - vain 0,44 pistettä voittajaa jäljessä. Samassa sarjassa saivat erikoismainintoja myös niin ikään KouJT:n Lumi Forström ja KTL:n Sonja Huovinen.

Taitajat 2003-2004 toivat myös mitaleita Kouvolaan. Sarjan voitti KouJT:n Sinna Salmela ja toiseksi tuli KTL:n Pirita Parhankangas. Lisäksi kouvolalaisittain oli hienosti neljännellä sijalla Netta Kivimäki (KouJT) saaden myös erikoismaininnan "hyvä läsnäolo musiikissa" ja viidentenä Anni-Maria Ojanen (KTL).

Onnistumisia ja kehittymistä näkyi myös muiden sarjojen luistelijoissa. Kaikkiaan luistelijoita luisteli näissä tähtiarviointikisoissa 11:ssä eri sarjassa, valitettavasti vain ainokaisena poikana KTL:n Antti Arikainen.

Kisapäivä oli pitkä (8-18) ja järjestelyt saivat kiitosta muun muassa ylituomarilta.

Kiitämme kaikkia osallistuneita kilpailijoita, valmentajia, talkoolaisia, taustajoukkoja ja yleisöä.

Kilpailun kaikki tulokset löydät täältä.

Kuvia löydät täältä.