Poissaolot ja poikkeukselliset harjoitusvuorot

28.12.2014

Joulun ja uudenvuoden harjoitusajoissa on paljon poikkeuksia. Tarkastettehan ryhmänne harjoitusvuorot.

Muistattehan myös, että poissaolosta on aina ilmoitettava vastuuvalmentajalle esim. tekstiviestin tai sähköpostin välityksellä. Harjoituksiin ei saa tulla kipeänä.

Satunnaisista poissaoloista ei saa hyvitystä maksuissa, koska toiminnan kustannukset ovat kiinteät riippumatta luistelijoiden määrästä harjoituskertaa kohden. Lähtökohtana on sitoutuminen ryhmälle tarjottuihin tunteihin. Lyhyet sairaudet menevät satunnaisten poissaolojen piikkiin. Yli kaksi viikkoa kestävästä sairaspoissaolosta voi lääkärintodistuksella saada maksuista hyvitystä.

Lääkärintodistus tulee toimittaa viimeistään poissaolokuukauden loppuun mennessä seuran rahastonhoitajalle.

Koulujen aikataulumuutokset saattavat joskus estää harjoituksiin pääsyä, näistäkin tulee aina informoida vastuuvalmentajaa.

Myös kaikista kiputiloista ja ylirasitusoireista tulee puhua vastuuvalmentajan kanssa; nopea tilanteeseen puuttuminen estää lisävammoja ja nopeuttaa toipumista. Lääkärinlausunnot ja fysioterapeutin ohjeet on hyvä toimittaa vastuuvalmentajalle.

LUISTELUKOULURYHMILLE yksittäisistä poissaoloista ilmoittaminen ei ole välttämätöntä, pidempikestoisissa poissaoloissa kuitenkin suositeltavaa.

Ryhmien vastuuvalmentajien yhteystiedot löydät täältä.

Poissaoloja (muita kuin edellä mainitut sairaslomat lääkärintodistuksella) ei korvata korvaavilla jäätunneilla eikä maksuhyvityksillä.