Taitoluisteluliittoon uusi toiminnanjohtaja

5.11.2015

Suomen Taitoluisteluliitto tiedottaa 4.11. 2015
 

Taitoluisteluliittoon uusi toiminnanjohtaja

Outi Wuorenheimo on nimitetty Suomen Taitoluisteluliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi. Wuorenheimo siirtyy Taitoluisteluliittoon peliyhtiö Roviolta, missä hän työskenteli reilun neljän vuoden ajan myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Ennen Roviota Wuorenheimo työskenteli pitkään Nokiassa. Kosketuspinta taitoluisteluun on tullut oman lapsen harrastuksen myötä. Tulevalla toiminnanjohtajalla on kokemusta myös urheiluseuran hallitustyöskentelystä. 

- Haluan hyödyntää yrityspuolelta tullutta osaamistani ja kokemustani liittotyöskentelyssä. Liitossa on tehty pitkään hyvää ja näkyvää työtä, jota lähden nyt innokkaana jatkamaan. Se tapahtuu yhdessä liiton tiimin ja koko taitoluistelukentän kanssa, Wuorenheimo sanoo.

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässään 1. joulukuuta 2015. Nykyinen toiminnanjohtaja Lea Åman keskittyy jatkossa hoitamaan liiton talousasioita ja tehtäviä kansainvälisessä Finlandia Trophy Espoo -kilpailussa.

- Taitoluisteluliiton toiminta on joka saralla kasvanut ja entisestään kansainvälistynyt. Lea Åman ja koko liiton väki on tehnyt erinomaista työtä. Nyt oli aika täydentää rivejä ja löytää myös uudentyyppistä osaamista tiimiimme, Taitoluisteluliiton puheenjohtaja Laura Raitio toteaa.

 

 

Mila Kajas-Virtanen
02919 333 25,  0405305400

Suomen Taitoluisteluliitto/Finnish Figure Skating Association

Viestintäpäällikkö - Communications Manager

Radiokatu 20, 00093 VALO, Finland

www.stll.fi

www.facebook.com/taitoluistelu

Instagram/Twitter @skatingfinland