Kilpailutuloksia Porvoosta ja Savonlinnasta 29-30.10.2016

31.10.2016

Kouvolan Taitoluistelun luistelijat kävivät Porvoossa järjestetyissä House of Elliot Improvisaatiokilpailuissa lauantaina 29.10.2016.
Improvisaatiokilpailuissa luistelijat improvisoivat suoritukseen asti salassa pidettäviä musiikkeja. Tuomarit arvioivat suorituksissa
musiikin tulkintaa, eläytymistä, rytmitajua, läsnäoloa sekä vartalon hallintaa ja sen monipuolista käyttöä.
Seurasta kilpailuun osallistui neljä luistelijaa Melissa Tanninen, Aava Honkanen, Maija Tuviala ja Emilia Ahola. Melissa
Tanninen sijoittui pääsi 54 kilpailijan joukosta finaaliin saakka. Kaikkiaan luistelijoille kokemus oli improvisaatiokilpailuista oli hieno.

Sunnuntaina Savonlinnassa pidettyyn kutsukilpailuun osasllistuivat Iida Järvinen ja Heidi Moisio. Silmu A-sarjaan siirtynyt KTL:n Heidi Moisio luisteli kauden ensimmäisessä kilpailussaan sijalle 5 pistein 29,48 ja sarjassa debytantit KTL:n Iida Järvinen luisteli sijalle 9 pistein  30.78. Kilpailujännitys kauden avauskilpailuissa näkyi Heidin suorituksessa ja molemmille tytöille jäi parannettavaa seuraaviin suorituksiin.