Olivia Tuuva yksinluistelun vastuuvalmentajaksi

5.7.2017


Olivia Tuuva aloittaa Kouvolan Taitoluistelun yksinluistelun vastuuvalmentajana 1.8.2017

Olivia Tuuva on 21-vuotias vasta kilpauran lopettanut taitoluistelija sekä liikuntaneuvoja. Hän luisteli 17 vuotta aina sm-senioreihin sekä maajoukkuetasolle asti. Opiskelujensa ohessa hän sai ottaa osaa kansainvälisiin seminaareihin sekä valmentautua nuorten olympia- sekä muiden taitavien valmentajien opeissa. Useiden valmentajien opeissa hän on saanut hienoja ja tarvittavia oppeja tulevaisuuteen. Hän on valmistunut tänä keväänä liikuntaneuvojaksi Vierumäen urheiluopistosta, erikoistuen valmennukseen.

Valmennuskokemusta hänelle on kertynyt Suomen Taitoluisteluliiton kesäleireiltä sekä työharjoitteluista. Hän haluaa omalla aktiivisuudellaan  ja positiivisuudellani kehittyä koko ajan paremmaksi valmentajaksi ja jatkaa työn ohessa myös valmennuksen syventäviä opintoja. Kilpauran tuoma kunnianhimo auttaa varmasti myös valmentajana toimimisessa. Hän haluaakin olla kokonaisvaltaisesti mukana luisteijoiden kasvussa ja kehityksessä sekä korostaa tekemisestä nauttimista. Tehdään tosissaan muttei vakavasti! 

Valmennuksessa on tärkeää valmentaa ihmistä, ei niinkään pelkkää lajia - sitä kautta pääsemme myös kokonaisvaltaiseen kehitykseen.

Päävalmentajana seurassa jatkaa Irina Nikolaeva ja apuna päätoimisilla valmentajillamme on useita tuntivalmentajia.