LUISTELUKERHO

TERVETULOA Kouvolan taitoluistelu ry:n järjestämään luistelukerhoon Kouvolaan.

Kouvolassa luistelukerholaiset pääsevät oppimaan jäällä etenemistä ja perusluistelun saloja leikin varjolla. Luistelukerhoon ovat tervetulleita niin tytöt kuin pojatkin. Ei ole väliä haluaako vain luistella, tulla jääkiekkoilijaksi vai taitoluistelijaprinsessaksi tai -prinssiksi. Tärkeintä on luistelun ilo, jäällä liikkuminen ja into uusien taitojen opettelemiseen.

Suosittelemme luistelukerhoamme 4-8-vuotiaille.

Luistelukerho kestää 14 luistelukertaa (syys-joulukuu). Mukaan voi tulla myös myöhemmin.

Koulujen syyslomaviikolla viikolla 43 ei ole luistelukoulua.

Luistelukoulu maksaa 80e / syyskausi + 11€ Suomen taitoluisteluliiton luistelukerho lisenssi.

Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan harrastusmaksun syyskaudelle. Kevätkaudella luistelupassia ei tarvitse maksaa, jos on maksanut lisenssin jo syyskaudella. Tällöin hinta on 60€.

Luistelukouluun sopiva vaatetus ja varustus:

Pue päällesi kypärä ja lämmin, mutta kuitenkin joustava vaatetus, jossa on mukava luistella ja touhuta. Käsineiksi kannattaa laittaa tuplahanskat, jos sormet kylmettyvät helposti. Toivomme että laitatte kypärään otsan puolelle nimitarran esim. maalarinteipillä.

Luisteluun oppimista tukee teroitetut ja nilkoista tukevat luistimet. Tiedät luistinten olevan tukevat, kun lapsi seisoo luistinten päällä, tulee jalan olla suorassa terän päällä. Tukevasti, ei kallellaan ulko- tai sisäsyrjälle ilman erillistä huomiointia nilkan pitämiseen.

Harjoitusten ensimmäinen kerta pidetään Kouvolassa Lumon areenalla torstaina 3.9 klo 17.30-18.15. Kauden päättää joulunäytös jossa kaikki luistelukerholaisemme esiintyvät.

Olethan ajoissa paikalla, nähdään luistelukerhossa!

Iloisin terveisin, LUISTELUKERHON valmentajat

LUISTELUKERHOMME on torstaisin Lumon Areenalla Kouvolassa

klo 17.30-18.15.

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET TÄÄLTÄ

Ilmoittautuessa sinun on ensin luotava aikuisena itsellesi myClub ID.

ID on sähköposti + salasana, jonka luot itsellesi.

Pääset myclubiin yllä olevista linkeistä suoraan.

Tämän jälkeen valitsen kysymyksessä olenko alle vai yli 13-vuotias, oman ikäsi yli 13.

Nyt olet lasten tiedot osiossa. Kirjaat luistelukerhoon tulevan tiedot (jokaiselle lapselle oma ilmoittautuminen) ,hyväksyt ehdot ja ilmoittaudut tapahtumaan.

Yksi yhteistyökumppaneistamme on OP Kymenlaakso, joka tukee luistelukoulutoimintaamme